Fijne herfstvakantie!

Het Regenboogteam wenst u en uw familie een fijne herfstvakantie! Wij zijn nog even bezig met onze studiedag begrijpend lezen en rekenen. Daarna gaan wij ook genieten van onze vakantie.

Groep 4 winnaars van de Regenboogbokaal!

Vandaag sloten wij de Kinderboekenweek af met de uitreiking van UIL! Hiervoor moesten de leerlingen babyfoto’s van leerkrachten bekijken…Vooral voor sommige kleuters was het een openbaring dat de juf ook … Lees Meer

Leerkracht van de maand oktober

Juf Marte is leerkracht van de maand. Juf Marte geeft bij ons op school leesplezierlessen. Naast juf is Marte ook kinderboekenschrijfster. Lees meer hierover in het artikel.  

Leesmeters maken

Groep 3 moet leesmeters maken!! Deze week kon dat ook lekker buiten in het zonnetje!

Wat een verrassing!!

De kinderen van groep 1 werden tijdens het buitenspelen verrast door de pakketbezorger. Zij mochten een kijkje nemen in de bus. Wat zitten er veel pakketjes in de bus!!!

Postbezorgers

Bij groep 2 hadden we een paar super postbezorgers. Welke rij kinderen kan het snelst de enveloppen bij het juiste huisje bezorgen?

Rekenles groep 4

Groep 4 vouwt patronen met driehoeken. Zo leren de kinderen patronen maken, welke omgedraaid hetzelfde blijven.

Lego

Een stappenplan volgen was een leerdoel voor de kinderen in groep 2. Met bouwpakketten van Lego was dit een feest om te doen!    

Zandbak

Bij een nieuw schooljaar hoort natuurlijk ook een frisse en volle zandbak.

Lipdubs groep 8

Groep 8 heeft vandaag de lipdubs opgenomen. 4 clips waarop werd gezongen en gedanst. Het eindresultaat zien wij binnenkort. Groeten van groep 8