Als kinderen ongeveer 2 a 2,5 jaar zijn is het tijd om een basisschool te gaan zoeken voor uw kind. Hoe gaat dat eigenlijk? Door een verhuizing bent u op zoek naar een nieuwe school voor uw kind. Hoe pak je dat aan?

Graag ontvangt de directeur, Saskia van den Akker, u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding door het schoolgebouw. Wij doen dit graag onder schooltijd, zodat u de school in bedrijf ziet. Als u ons mailt of belt, dan maken we hiervoor een afspraak.

Wanneer kunt u uw kind aanmelden?
U kunt uw kind aanmelden vanaf het moment dat het 2 jaar oud is. Graag ontvangen wij de aanmelding uiterlijk rond de derde verjaardag van uw kind. Dan kunnen we ruim vooraf rekening houden met het aantal leerlingen dat we kunnen verwachten. Echter, ook als u wat later gestart bent met het zoeken van een geschikte basisschool, dan is uw aanmelding ook korter voor de vierde verjaardag van uw kind van harte welkom. Onze school kent geen wachtlijsten of leerlingenstop. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging als uw kind door ons kan worden ingeschreven.

Bij een verhuizing of overstap van een andere school, zullen wij na het kennismakingsgesprek contact leggen met de huidige basisschool.

Wij geven geen inschrijfformulieren mee zonder een kennismakingsgesprek. Deze formulieren krijgt u persoonlijk van de directeur.